Followers

Saturday, June 18, 2011

Tandas pelik

Salam blogger. Entri kali ni terfikir oleh aq selepas aq membaca post berkaitan Restoran Toilet kat blog kawan aku.Nak baca lebih lanjut pergi ke blog dia ni. Restoran Toilet .Memang sebuah entri yang best even disguisting.Haha.Lepas aku baca entri tu,aku tertarik dengan perkataan toilet tu (jangan fikir bukan2 ek.:-P) Bukannya apa,cuma rasa tertarik nak tahu jenis2 tandas di dunia ni.Nak tahu dengan lebih lanjut?Jom tengok2 gambar di bawah ni.:-)


Apa perasaan korang bila korang kencing,seolah2 ada orang minum air kencing korang?


Boleh buang air kecil/besar sambil belajar main muzik


Anda juga boleh melayari facebook atau bermain games ketika di dalam tandas


Tandas bergerak.Sambil buang air kecil/besar,boleh pergi melancong


Tandas yang dipenuhi dengan gambar2 artid Hindustan.Chorip2 Chupke2..^_^


Sambil buang air kecil/besar sambil tengok tv..Nice


Tandas yang terbesar di dunia. Agak2 korang,orang yang guna tandas ni cmana besarnya?o.O?


Erm..no idea..^_^


P/S : Sory kalau ada sedikit unsur2 lucah or penggunaan kata2 kesat.Hehe.just nak sharing.Sharing Is Caring..^_^

16 comments:

  1. hahahahha....try la buat kat msia ni satu...mana taw kot2 kena banned jugak...

    ReplyDelete
  2. Haha..kompom kena banned..tapi pelik plak..tandas pun boleh kena banned..:P

    ReplyDelete
  3. kreatif snguh rekaan zaman la nie..dunia dunia

    ReplyDelete
  4. ekeke.pix yg no1 tu cm best siket..haha

    ReplyDelete
  5. pelik plak pic 2..rasa cam lain..haha

    ReplyDelete
  6. best?best cmana?nampak plik adala..>.<

    ReplyDelete
  7. hahah .. tandas lucah pn ada :D

    ReplyDelete
  8. mcam mnakutkan je tndas2 nih -.- x smpai hati nak guna,huhu

    ReplyDelete
  9. Tipu jak ba kan semua ni? Hahahaha Scaryy

    ReplyDelete
  10. @Cinoixtaw juga ni.haha..tapi mcm real jak..:02

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...