Followers

Tuesday, June 21, 2011

Mouse Pelik

Salam blogger. Blog diupdate dan terus diupdate.Beginila kalau tiada kerja nak buat.Cuti pun lama lagi.2 bulan lebih.Sambil mengisi cuti tu,sambil merepek2 kat blog ni.Haha.
Berbalik kepada tajuk entri,"Mouse Pelik".Jangan fikir mouse tu tikus pula.Ya!Memang tikus.Tapi bukan tikus real.Tetikus komputer.Ada banyak jenis mouse di dunia ni.Semakin majunya dunia,maka semakin canggih dan banyak jenis Mouse yang dihasilkan.Tapi,Mouse yang pelik2 ni menarik perhatian aku.Perekanya betul2 sangat kreatif.Jom tengok2 Mouse yang pelik ni.:)


Mouse Arrow. Bentuk yang sangat kreatif dan menarik


Mouse Bom. Kena berhati2 ketika guna Mouse ni. Silap sikit,habis cerita..^_^


Mouse Serbaguna. Macam2 ada kat Mouse ni. Sesuai digunakan sebagai alat perlindungan diri


Mouse P****t??Rasa lain pula bila guna Mouse ni.Haha


Mouse Mouse.Hm..Korang rasa ni Mouse komputer atau Mouse real  erk?

P/S : Xcopy dari mana2 blog. Imej dapat dari Google Image

22 comments:

  1. hahaha.. mouse yg last tu mmg mouse real kan? sape la yg punye idea tuu.. haha

    ReplyDelete
  2. @Si DauN CeRi Erm..xsure gak..gambar ni semua dari MR.google..haha..tapi nampak macam mouse komputer plak..:)

    ReplyDelete
  3. takut ka? gambar curi juga itu joo...

    ReplyDelete
  4. @Anonymous =.=..smua dari google la..curi dari google..mana ada information yg ko taw sndiri

    ReplyDelete
  5. wahhaaa...gambar last skali xleh bla..mmg x lah nak sentuh..hahahahaha

    Latest Entry: Siapa LOLA??

    ReplyDelete
  6. ishh..
    mane nak beli mouse camni..
    aku rase ak nak mouse yg ke-4 tu..
    ahhahahhaa

    ReplyDelete
  7. @Cik Domo Haha..napa?tu yang paling berfesyen..:D

    ReplyDelete
  8. @zety madu Mouse ke4?boleh gak..tapi xpelik ke?haha

    ReplyDelete
  9. haha .
    mne bole dpt mouse cm gni ek ?
    hhaha . yang last tuh rase geli pulak!

    ReplyDelete
  10. @missh chiorika Erm..xsure plak..tapi rasanya kat Malaysia ni xda..haha..best pun yg last tu...hehe..:p

    ReplyDelete
  11. hehe... cer guna yg last skali tu...errr,,geliii... :(

    ReplyDelete
  12. sy suka semua mouse tue kecuali mouse yg betul2 mcm tikus tue..
    eiii..geli..haha ~

    ReplyDelete
  13. @echaRierie Aik..napa?bukanke kreatif namanya 2?haha

    ReplyDelete
  14. geli nak pegang mouse yang last sekali tu..hhahaha

    ReplyDelete
  15. pelik kemain lagi...takut nak guna

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...