Followers

Thursday, February 2, 2012

Menghina Sabah?

Salam blogger. Hari ini, ada isu panas di Facebook & Twitter tentang seorang gadis yang menghina negeri Sabah. Cuba tengok gambar dibawah ni.



Kebanyakan orang mesti marah dan mmemaki  gadis  tu bila nampak status macam ni kan terutama orang Sabah. Well,Apeach sendiri juga fikir buruk tentang  gadis  ini setelah nampak status ni. Tapi,pernahkah korang terfikir samaada perkara ini benar atau tidak? Sebelum tu,cuba tengok gambar-gambar dibawah.





Apa pendapat korang setelah nampak gambar-gambar tersebut? Ternyata, kita sudah tersalah sangka terhadap  gadis  tersebut. Oleh itu, jangan buat kesimpulan berdasarkan sekali pandang sahaja. Renung-rengunkanlah.^_^

P/S :  Apeach memang marah juga bila nampak status girl tu. Macam nak terajang pun ada.Hahah!



6 comments:

  1. tembirang sj dorang tuh.. pui... terajang ramai2...

    ReplyDelete
  2. huhuhu apa lah salah sabahan n sarawakian ni ? anduuu

    ReplyDelete
  3. mmg tue la 1st impression durg bha..
    hoho..no offense..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...