Followers

Friday, January 27, 2012

Lets fly with Enrich & MAS student Card


Salam blogger. Lama sungguh x update blog ni disebabkan sibuk dengan kehidupan sebagai seorang pelajar. Akhirnya dapat juga update blog ni bersempena cuti semester selama seminggu ni. Sebelum ni,admin pernah post cerita pasal MAS Student Card. X baca lagi?klik SINI . Beberapa hari yang lalu,admin dah dapat kad original MAS Student Card tu. Bukan tu saja, malah admin juga telah menerima kad Enrich Blue dengan point sebanyak 1000 point. Bukan semua orang akan dapat peluang seperti ni. Kalau korang ada nasib, nanti korang dapatla juga mcm admin.hehe.

     
Enrich & MAS student card admin.^_^

Kelebihan MAS Student Card/grads for student tu admin dah cerita kat SINI . Kali ni admin nak cerita pasal kelebihan kad Enrich ni pula.

Antara Kelebihan Enrich :

1) Penerbangan Percuma - Sekiranya point yang terkumpul telah mencapai  atau melebihi 11000, kita boleh mendapat penerbangan percuba dari pihak MAS

2) Upgrade Kelas - Bermula dari 10000 point, kita boleh upgrade kelas dari Ekonomi ke Bisnes Class tanpa perlu bayar.Dengan 15000 point pula,kita boleh upgrade dari Bisnes ke First Class.

3) Berpeluang untuk memenangi anugerah Golden Lounge dengan 5000 point.

4) Boucar RM 50 - Dengan point sebanyak 3500 pula, kita berpeluang untuk mendapat baucar RM 50 dan boleh digunakan disekitar kedai2 di lapangan terbang seperti coklat,makanan dan sebagainya

Bagaimana menggunakannya?

-Hanya perlu bawa kad ini semasa anda hendak membeli tiket di kaunter. Tunjukkan kedua-dua kad ( grads for student & enrich) dan anda akan mendapat kedua-dua bonus tersebut. Grads for student untuk menerima diskaun harga tiket, manakala Enrich untuk mengumpul point. Point dikira adalah berdasarkan berapa batu jauhnya penerbangan kita. Anda juga boleh menggunakan kad ini semasa membuat tempahan tiket secara ONLINE. Masukkan nombor Enrich seperti yang tertera diatas kad. Contoh MH305......
Mudah sahaja. Tunggu apa lagi? Jom ramai-ramai apply kad ni.xD


P/S : Kalau ada yang nak tolong admin masukkan nombor Enrich admin time korang nak booking tiket tu pun boleh jugak. Dapatlah point free. Sharing is caring.xD

13 comments:

  1. Hey hey! hehe... nama ko hampir sama macam member saya oh. Apeace nama dia. haha.... ^^

    ReplyDelete
  2. sama bah.... hujng dia ja yg lain. hahaha ^^

    ReplyDelete
  3. taw pun.hahah.kalau sama rupa juga,mmg speechlessla ni.:P

    ReplyDelete
  4. haha.. sy ckp sama nama ja kan! btw, nice to meet u apeach... ngehehe :)

    ReplyDelete
  5. haha! lepas ni rajin2 la ko lawat blog sya ah... sunyi seja tu. hahaha :P

    ReplyDelete
  6. haha.ok ba.ada sudah kwn blog baru.haha.ko pun rajin2 la.:P

    ReplyDelete
  7. xrisau pun.xpopular juga blog sy ni.^^

    ReplyDelete
  8. salam admin...macam mana nk guna enrich card tu? biasanya point credit ke account kita bila? saya pun new member jugak n book jugak la pakai card tu..haha, tp point tk credit ke account pn...:(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...