Followers

Tuesday, May 3, 2011

Maru The Cat

Salam blogger..lama benar da x berblogging dsebabkan sibuk menghadapi Final Exam..huhu..(macamla aq study).haha..okey..kali ni nak cerita pasal seekor kucing..MARU!!!


Hi..I am Maru!

Hehe..comel x..Maru adalah seekor kucing jantan (Scottish Fold) yang berasal dari Jepun.Sangat cute kucing ni.Rasa macam nak bawa peluk time tidur.Maru sangat sukakan kotak.Xkiralah kotak tu kecil atau besar,mesti dia boleh masuk punya.Hebat x?haha.Okey.Jom enjoy picture2 di bawah ni..=)


Sweetnya...^_^

Burp..kenyang..Baru lepas makan..sedang cungkil gigi


Maru dengan 2008 dan 2009 Youtube Award!!Bangganya


Maru nak cuci tangan


Apa tengok2?xpuas hati?..


Xsangka kucing pun boleh tidur terlentang..U are amazing Maru..:-)


Aq xnak mandila!!


Maru love Box..^_^\


1 2 3..Lompat!!


Xda payung..baju hujan pun jadilah..


Okey..sampai sini jak.Lain kali wat entri baru lagi.Skrg sibuk sikitla time exam2 cmni.Wifi pun slow.huhu.Daa~

Farewell..See U Later Ya..^_^

15 comments:

  1. Kucing adalah salah satu binatang kesukaan saya

    ReplyDelete
  2. soooooooooooooooooooooo cute!!!!!

    ReplyDelete
  3. Ijoks:bukan kesukaan awak jak.ksukaan sy juga..xD
    Chacha:yaaaa...really so cuteeeeee!!!!

    ReplyDelete
  4. kucing y comel! comel! comel!

    ReplyDelete
  5. sy suka maru..donlod video die best ble tgk die aktif..muka bulatnya sgt comel..=)

    ReplyDelete
  6. tomeynyer....nak sekor blh...

    ReplyDelete
  7. so cute...tapi muka dia garang la...hihi

    ReplyDelete
  8. haha..garang ek?xnampak garang pun.nampak chubby..^^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...