Followers

Friday, March 25, 2011

Kereta Pelik

Salam blogger.Hujung minggu yang dinantikan telah tiba.Akhirnya berpeluang juga update blog ni.Tajuk entry kali ni,"Kereta Pelik". Mesti rasa pelik dengan nama 2 kan. Jangan tanya kenapa dan mengapa aq memilih tajuk itu..kerana..aq pun x taw..hahaha..saja nak update blog yang pelik ni.:-)..Malas nak ceta pasal keta pelik ni,so korang layan jak la picture2 di bawah ni ya..:D


Kereta Perahu. Bagus juga kereta ni.kala berlaku banjir secara tiba2,xpayah susah2 nak cari tempat yang tinggi.Anda selamat.:-)


Kereta Berkaca Mata. Sangka manusia jak yang boleh rabun,rupanya kereta pun sama


Kereta Berkaki Empat


Ada sesiapa boleh beritahu bagaimana kereta ini bergerak?


 Kereta UFO. Nampaknya,kewujudan UFO di bumi memang tidak dapat dinafikan lagi


Kereta salji.Sangat sesuai digunakan untuk bergerak diatas salji


Menjimatkan masa untuk keluar dan masuk kereta


Kereta Telefon


Kereta Naga. Awas!Pastikan jarak kereta anda jauh jika tidak mahu bontot kereta anda hancur


Kereta Kucing.Pink Panther?


Thats all for today.:D

15 comments:

  1. wah! comel juga kereta pakai spek! spek yang sy cari selama ni pula tu..hehehhehe

    ReplyDelete
  2. Sangat PELIK..haha,bleh jalan ke semua tu?

    ReplyDelete
  3. Ema:yakah..like2..^^
    Shen:Memang sangat pelik.rasanya boleh..:-)

    ReplyDelete
  4. mcm yg lain tu prhiasan ja kali. mcm nda bleh bgerak ja. XD

    ReplyDelete
  5. kalo ku bawa keta mcm ni d kk..
    konfrm ramai pminaaat.
    kah3...

    smua mo sain otograp d kreta

    ReplyDelete
  6. haha..peminat yang pelik2 ka..hahahaha

    ReplyDelete
  7. haha..cumill je semua tu..unik2la dorng ni..:)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...